Google Workspace

Google Workspace-sikkerhet

Totrinnsbekreftelse er nå påkrevd for kontoen din

Hei {{first_name}},

Organisasjonen din har gjort totrinnsbekreftelse obligatorisk for alle Google Workspace-kontoer. Totrinnsbekreftelse er ennå ikke slått på for kontoen din. Bekreft identiteten din for å fullføre oppsettet og beholde tilgangen til Gmail, Drive og Meet.

Oppsettsdetaljer

Konto {{email}}
Retningslinjer Totrinnsbekreftelse (2SV) – obligatorisk
Angitt av IT-avdelingen, administrasjonskonsollen
Frist 5 dager

Handling kreves

Kontoer uten totrinnsbekreftelse blir automatisk logget ut etter 5 dager. Tilgangen til Gmail, Drive og andre Workspace-apper forblir blokkert til totrinnsbekreftelsen er slått på.

Slå på totrinnsbekreftelse

Hva må jeg gjøre?

Klikk på knappen over. Kontoen din er allerede valgt, så du trenger bare å skrive inn passordet ditt. Deretter fortsetter oppsettet med det andre bekreftelsestrinnet og tar omtrent to minutter.

Hvorfor skjer dette?

IT-avdelingen din håndhever nå totrinnsbekreftelse på alle Workspace-kontoer for å beskytte dem mot stjålne passord. Å slå den på er et engangstiltak, og det gjelder for alle enhetene du bruker til å logge på.

Google Workspace-teamet

Dette er et automatisk varsel fra organisasjonens administrasjonskonsoll for Google Workspace. Hvis du mener at du har mottatt denne e-posten ved en feil, kan du kontakte IT-administratoren din.

Du kan ikke svare på denne e-posten. Du finner mer informasjon i Google Workspace-hjelpesenteret.

Du har mottatt denne obligatoriske tjenestemeldingen på e-post for å informere deg om viktige endringer i Google Workspace-kontoen din.

© 2026 Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA